+421 / 915 307 146

Tréning väzňa – zdravie a sila + video

Prepracovaná technika cvikov s váhou vlastného tela, zhrnutá do progresívneho tréningového systému pod názvom Tréning väzňa.  Autor Paul ,,Coach“ Wade strávil pekelných devätnásť rokov v najtvrdších amerických väzniciach, kde sa z vystrašeného a vychudnutého chlapčeka vypracoval na jedného z najsilnejších mužov sveta. V jeho tréningovom programe  s pôvodným anglickým názvom Convict Conditioning, nájdete návod, ako dosiahnuť nebývalú a úžasnú silu, vďaka ktorej budeme schopný robiť cviky, ktorých je schopný len málokto. 

 Naše telo je najlepšie náradie na cvičenie a dosiahnutie sily. Každý komu záleží na vlastnom zdraví a chce sa venovať športu musí vedieť ovládať svoje telo. Mottom celého programu je dosiahnutie viditeľných výsledkov bez použitia náradia.

Postupným zvyšovaním sily, ohybnosti a vytrvalosti sa dostaneme na stále vyššie a vyššie úrovne a naťahovaním a posilňovaním kĺbov si zvýšime funkčnú mobilitu nášho tela.

Tréning je nastavený tak, aby sme  predišli zraneniam a pritom odstránili staré bolesti a svalovú nerovnováhu. Pri pokročilých technikách väzenského tréningu naberiete svaly, stratíte tuk a získate oceľové kĺby.

Dodržiavaním správnej a dôslednej techniky pri tréningu dosiahneme nebývalý nárast sily a flexibility a dokážeme urobiť aj náročnejšie cviky, ako napríklad zhyby a kľuky na jednej ruke alebo drepy na jednej nohe a veľa iných. Na to aby sme zvládli aj tieto náročnejšie cviky, musíme prejsť systémom deviatich cvikov, z ktorých prvý vykoná aj netrénovaný začiatočník. Tak ako pri každom cvičení je potrebné viesť si tréningový denník, kde si budete zapisovať svoje zlepšenia a rast.

Dávajte na seba pozor, ak ste predtým necvičili a chcete začať s tréningom poraďte sa najskôr zo svojim lekárom. Prajem Vám veľa úspechov s týmto unikátnym tréningom.

 

Pozrite si video:

 

 

 

 

 


ohodnotiť článok

Tréning väzňa – zdravie a sila + video

O autorovi: Miroslav Ustaník

masážam sa profesionálne venuje od roku 2007. Absolvoval masérsku školu a doplnkové kurzy. Je tiež kondičný tréner 1. kvalifikačného stupňa – špecializácia fitness, kulturistika a vzpieranie.

komentáre

Reflexná masáž chodidla

Jednoduchý postup na doma

Mohlo by vás zaujímať


Ste hypermobilní? Otestujte sa
Ste hypermobilní? Otestujte sa
O čom je vlastne ten fitness?
O čom je vlastne ten fitness?
Najlepšie cvičenie pre Váš chrbát.
Najlepšie cvičenie pre Váš chrbát.
Harmónia telesnej a duševnej krásy
Harmónia telesnej a duševnej krásy
Chcete silné telo, pružnú chrbticu, pevné a ohybné kĺby? Skúste vzpieranie.
Chcete silné telo, pružnú chrbticu, pevné a ohybné kĺby? Skúste vzpieranie.